(+47) 92 65 02 21

©2019 by Way 2 Play. Design by Tornado Design

Lersbakken 22 Heimdal Norway 7080

VÅRE TJENESTER

Way 2 Play er klar for din utfordring. Om du er på utkikk etter tips og råd, eller trenger hjelp til å gjennomføre et prosjekt så har vi vektøyene og erfaringene for å ta jobben. Se gjennom hva vi kan tilby deg, og ta kontakt for befaring/tilbud idag.

LEGGING AV KUNSTGRESSBANER

Vi har i løpet av de siste årene fokusert mer på legging av kunstgressbaner. Vi installerer baner opp til rundt 1000 kvm, og gjennom våre samarbeidspartnere kan vi levere kvalitetsgress tilpasset alle forhold. Dette er alt ifra fasadegress, barnehagegress eller til ballbaner.

BYGGING AV LEKEPLASSER

Oppbygging av lekeplasser er vårt hovedfokus og vi kan være behjelpelige med alt når det kommer til ditt lekeområde. Vi er her for å hjelpe deg!

Vi kan tilby dere et bredt spekter av tjenester ift lekepasser, og vi tilpasser oss dine ønsker slik at du dine forventninger blir møtt på en best mulig måte. Vi kan stå for deler av prosjektet eller ta hånd om hele prosessen om dette er ønskelig.

 

VAKTMESTERTJENESTER

Vaktmester tilpasset dine behov.

Hos Way 2 Play er kundene vår prioritet. Vi går den ekstra mila for deg, og tilpasser derfor våre tjenester til dine behov. Vi kan tilby deg alt fra varekjøring, fjerning av søppel, vedlikehold både inne og ute, gressklipping, snømåking til mere spesialiserte tjenester som dreier seg om rør eller elektrisk.

OPPMERKING

Vi tar dine merkeoppdrag.

Oppmerking av ballbaner, p-plasser og lekeplasser har vært en bigeskjeft for oss, men vi ønsker nå å satse enda hardere på nettopp dette. Vi tar oppmerking med både maling og thermoplast. 

Om det er noen spesielle forespørsler gjerne ta kontakt, så finner vi en løsning.

SPESIELLE ØNSKER

Vi finner løsninger

Vi er problemløsere. Om det er noe du lurer på, vanskelig å finne gode løsninger, eller du bare ønsker å få rådføring vedrørende prosjekter så er det bare å ta kontakt. Vi har et stort nettverk av leverandører og samarbeidspartnere i hele landet som er meget behjelpelige med å finne løsninger for nettopp deg.